C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    new post
    Thursday, 11 February 2016 | 0 comment[s]


    Oh hey guysss!!! 2016 dah sekarang haaa..lama tak post ..otak pun dah berkarat sedikit about blogging setting ni heshh..lama tak sentuh and bukak blog ni..cuz this year busy gila!!! New year je mesti busy ...bila dah February ni baru lah lega sikit..and yeah now i dah form 4!!! wow..pejam celik je kan? pantas masa itu berlalu...

    And yeah orang kata form 4 honeymoon year..Hell no! rasa sesak otak aku nak kejar add maths haishhh btw i got into pure science oh yeah! and dapat masuk kelas yang i've been dreaming of eceh..but mmg dari dulu nak masuk class tu..best lah jugak cuz tak ramai org sangat...mostly dah pindah..and i won't pindah since tak dapat MRSM sobs sobs..it's okaiiiiii /redha/

    so this year i dh active kukurikulum especially sukan..cuz i masuk skuash!! hoorey dah lama nak join cuma tak berkesempatan...tak nak den masuk netball ..too many rules...i cannot deal with that cuz im a rebel hohoh

    I hope this year will be my year and the best year 2016! hermmm..so this year memang malas nak fikir psal benda-benda yang tak patut...nak focus on my study je..and i ingat nak join debate but yeah takda confindent meh...cuz my english is not that good..dengan grammar berterabur almaklumlah Malaysian people ni banyak sangat grammar nazi ugh!

    I've lost my spectacles haish menyusahkan betul..nak tengok whiteboard pun susah,,,so far all subjects boleh ikut...kecuali add math hahah cuz ntah lah but im going to work hard! and dapatkan top 5 in class even tho rasa mcm impossible pun ada jugak sebab yelah kelah tu banyak budak pandai-pandai...how can i compare myself to them...

    so far ni jelah mampu tulis...cuz the rest tu kalau nk cite mahu jdi karangan berjela-jela...


    ©