C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Back from hiatus!!
    Wednesday, 21 October 2015 | 0 comment[s]

    It has been a while since the lasted day i posted hahaha .. So waddup fellows??? and...yeap pt3 is overrr! Gosh im so bored..srsly tak tahu nak buat apa kat rumah and lately ni sekolah in Selangor selalu kena tutup because of the haze and yeap its kinda annoyed me like dah la duduk rumah bosan..kalau pergi sekolah at least takyah buat chores miahahaha 

    Nampak tak niat keji aku disitu? hahaha jkjk..nak makan pun bosan..sebab dah takda makanan an..nak makan ape..fridge tu pun dah meluat tengok muka yang sama buka dia..tak pun duduk depan die then i will stare kat voucher Domino's pizza tu..niat dihati nak beli..but im broke af hahaha sad life guys, I guess sikit lagi aku leh mereput jadi mineral asli kat malaysia ni disebabkan kebosanan melanda.

     Hello..aku tersangatlah care..

    wuhuhuhuhuhuhu tolonglah..if anyone tahu mana-2 class yang ada ajar main guitar ..skuash..masak tak kira lah ape pun aku sebat..ke nak ajak aku main galah panjang pun aku terima hahaha bagilah aku active jap..terasa kejang seluruh otot ni..lemak kemalasan menutupi segala sendi-sendi ni untuk bergerak haha..lol 

    so yeah..that is all for today i guess? Baru pasang balik computer ni..berhabuk seh..pastu hang..sabor jelah -.-" I redha

    ©