C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Hiatus
    Tuesday, 30 December 2014 | 0 comment[s]

                 So as you guys can see tajuk diatas sudah cukup untuk menerangkan segalanya,cewahh!

    So aku memang dah sedia jarang update blog atas faktor internet kene potong,balik kampung dan sebagainya.
    Tahun depan aku terpaksa HIATUS kerana tahu depan aku ingin menduduki Pt3 yeah bukan senang okay?So tahun depan like srsly aku nak berubah kearah kebaikan.

    Aduh memandang rendah nampak pakcik ni kat aku?



    Betul!!Tak mau main-main dah! Aku nak banggakan parents aku walaupun aku sedar aku bukan lah pelajar pintar.Tapi aku akan cuba berubah! Mungkin orang lain akan fikir aku ni hangat-hangat tahi ayam..walaupun aku memang selalu macam tu tapi! aku akan cuba yang terbaik! So,doakan semoga aku berjaya! Believe in yourself!
    Tapi aku akan cube untuk updatekan blog ni dengan cerpen-cerpen meraban aku ngeee!
    Dan kalau mood meraban random aku datang aku akan singgah sini dan luahkan segalanya.Biasalah aku tak suka luahkan kat orang lain sebab orang lain belum tentu faham ape yg aku rasa dan ia bukan lah satu kepuasan untuk diri aku melainkan meraban diblog ni.Meluahkan segala feeling aku yang ntah ape-ape tu hehehe.

    #PrayforPantaiTimur #ALfatihahforQZ8501
    ©