C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Syawal Tiba Lagi !
    Wednesday, 30 July 2014 | 0 comment[s]

           


           Assalamualaikum to all fellow~ Alahai tajuk entry mainstream gila! hehehe sadisnya aku update time raya ke-4..yelah aku tak berpeluang nak update time 1st raya almaklumlah..kampung aku kat kelantan tu mana ada line tenet(?) sedih gila..adik-beradik aku semua hampir jadi tak siuman kat sana sebab xde tenet...hahaha (lawak hambar) pape jelah.

           Kami sekeluarga balik ke kampung hari khamis lepas sampai di Kelantan hari Jumaat haha pelik tak? tak pelik pun kami semua bermalam kat hotel sbb penat sngt (hotel kat KL "kuala lipis') lgpun time otw nak balik tu ,kami singgah di Melaka nak ambil kakak ku sorang tu -,- (semak je) hahaha! jkjk.

             Kami berada di kampung selama 5 hari Jumaat-Selasa yg tak best nye balik awal -,- tak sempat nk beraya sakan 2nd day dah balik...frust gak lah..tpi di sudut hati tu agak tak sabar nak balik.Rindukan katil dan internet haha! 4 hari tidr atas tilam ja..bantal satu memey ah! 
     
                               kay aku penat lah nak type...hehehe ikutkan mmg panjang cerita.
                                                                   The End

    ©