C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Life in 2014
    Sunday, 19 January 2014 | 0 comment[s]

                                                      WHAT IM GOING TO DO IN 2014!


    LOLS BACK TO 1994
    Assalamualaikum~ heheheh tajuk di atas ^ agak mainstream kan? well :face46:sebenarnye hari ni aku rase mcm....ntahlarr nk ckp camne pun aku tk thu...rase mcm sedih pun ade gembira lagi lah ade! heheh klu sedih tu bkn psl ape pun...psl sedih ngan org MELAYU zaman sekarang banyak dah berubah heshh pelik sedih aku... psst sedih kan cite aku? kay bangang..mesti sesiapa yang bace ni pening :face53: (sape nk bace entry ko yg membosankan nih Shikyn ouihh..) heheheh manelah tau stalker setia aku nk bace kot ..ceh ckp mcm diri tu cun aje xD.

    Papepun...berbalik pade tjuk diatas ^ hehhee sebenarnye thun ni mmg membosankan!! yes totally boring! sebenarnye thun ni aku ade motto baru taw-2...nak tau tk nk tau tk? kay jgn terkezut tau... motto ite yg baru kan "I DONT EVEN GIVE A SHIT IN WHAT PEOPLE SAY TO ME" hehehehe... yeap itulah motto aku yg baru...sbb ape tau? sbb aku dh bosan nk pikir pnjng2... mcm dlu...yelar aku ni mmg kuat berfikir ..bile malam-malam...terutama bile aku tngh stress gile2 ahh..so,aku dh mlas nk pikir pnjang2 dngn satu bende yg kecil tu...penat kay penat...thun ni aku just nk focus unutk kejar impian aku...hehehe bengong kan? septutnye aku belajar...tpi duk sibuk kejar impian...yelar sementara aku tk "busy" dngn exam...thun ni aku form 2 kay? so what? ape nk kesah? aku just nk focus pun untuk kukurikulum aje... heheh sbb thun lepas aku bnyk ponteng  but i admit thun ni pun rase malas aje nk gi kuku!!!! tmbah unit beruniform :face25: dahlar aku masuk Pandu Puteri...siyes nyesal aku masuk...hehehe aku ikut kawan mulenye..sbnarnye mg tk mnat aku nga pandu puteri nih tk thu nape...aku just x suke.. (abis ape kau suke?!) xde ape yg aku suke..aku suke makan jew :face64: <-- mintk kaki emoticon26 hehehe.... 

    However guys...  peace kay? no wars...or else..I tampar you...u nak?! hehehe :face50:


    ©