C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    FEVER! YEHET
    Thursday, 9 January 2014 | 1 comment[s]



    Kay first of all... Assalamualaikum sume ^_^ heheh sehat? ...me ? tk sihat...coz i got fever today..dunno wai...suddenly aje ._. smlam nk kate maen ujan tk jgak..smalam hujan dh berhenti kay... ermm maybe sbb aku penat kot? e.o perghh terseska gueh...kat sekolah...actually pagi2 tadi mmg rase badan dh laen mcam..pening kepala...rase nk muntah pun ado -.-" but aku kuatkan diri jugak untk gi skolah :3 ceh rajin betoi...dan2 aje smpai sekolah time beraqtur aku rase kepala aku pening2 perut sakit...eh biasalah demam kan? so aku try rase leher aku...'erm..panas' pastu aku than jelar time skolah tu... malas nk susahkn abh aku soh pi ambik kat skolah ...ceh padahal aku tanak balik sbb keetulan si Arshia Parand tu blik kes demam gak...aku xnak lah blik sbb tkut kene ejek ._. well pham2lah... dak2 kelas aku...perangai cam 'asdfghjkl' lagipun harini hari jumaat kan? balik awal so kesah pe?

    lebih kurang cengginilh muke aku time kat kelas..



    ...bile time blik lak...bapak aku amik cam biasalah nk dekat2 kul 1 =.= tenshionn gueh...dh larr kepala pening gilos2 time tuh...tk tahan den.... ermm tanda2 awal demam aku ialah batuk2 and selsema....kay aku tanak merungut sbb nnti Allah marah....well sebenarnye allah nk buangkan dosa aku...sbb tu aku sakit (demam) | ustazah aku kate klu kt sakit makne nye Allah nk hilangkan dosa-2 aku....


    ©