C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    #ThrowBack
    Sunday, 8 December 2013 | 0 comment[s]

    okay hai~ Assalamualaikum all readers :3 sehat? baguih~ anak-2 umi...ceh wah!
    okay hari ni aku nk TB lah time aku kecik dlu :3...
    nk dngr cite nye? kay mcm ni time tuh aq kat kampung aku melaka...(jasin) kat situ bknlah kg...tp bandar aku rase...hohoho...dekat situ ade satu nenek cine...die slalu round kawasan perumahan kat tmn maju tuh *rumah nenek aku . Nenek cne tu kre garong jgaklah :p ada satu hari tu....nenek aku goreng kacang tanah..

    sekadar hiasan
    biaselah lepas goreng mesti ade sisa-2 kulit kacang tu kan? tetibe aku ngan abg aku ni konon nk wat "baek" XD so lepas nenek ktorg dh angkat kcang2 tuh...tinggl yg kulit...aku ngan abg aku ni amik lah bubuh dlm plastik...konon nk derma kat nenek cine tu XD *biaselah budak kecik....bebalx2
    ktorg dh siap dlm dua plastik tu...ktorg pecut naik basikal x jauh sngt umah nenek cine tu...so sesampai je kami disana...ape yg kami buat? bdak2 mesti tkut nk pnggil...so ktorg wat decision bling aje dri pagar...kay mmg bodoh pun...ktorg pun bling lah plastik tu....tibe nenek tu usha ktorg kat tingkap umah die pun  bising ah...ktorg dh gabra...ape lgi angkat kaki seribu lah... xD.....pastu keesokan harinye nenek tu round lgi...smbil memekak ckp ktorg bling batu XD tengkorak die? ktorg bling kulit kacang dlm plastik :3 nk sedekah kay...xsangke lak dh mcm nk wat jahat plak xD hohoho sampai skrang xleh lupe....tp skrang aku dh tk nmpk nenek tu :/

    ps:ktorg slalu pnggil die amoi...walaupun die bkn ank dara XD jgn tnye kenape ...aku just follow abg aku kay

                                                                      PEACE YOW

    ©