C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Finally...
    Wednesday, 11 December 2013 | 0 comment[s]


    Finally aku dah tau camna nak letak page ape bagan tuh kat stuff aku :3 hohohohoho....aku rase ermmm...ntah....happy maybe? tp x sepenuh nya :3.....lamabt nye Playboy Itu Suami Aku woiii~~ bile nk start ni wehhhhh???!!! ermmm aku rindu kakak aku T^T /tetibe 
    ceh bile f2f ngan kakk xde pulak ko nk dtg peluk ke cium tngn ke hohohoho adik ape lah aku nih....Ego komaen tinggi... eh biaseee :3 ;_; tkan lah nk ckap kat die ....malu aku karang :* jtuh reputasi aku karang sebagai adik macho :3

    gmbor passport aku
    see....sikit punya hensem kasi lgi macho /muke poyo
    eh ble mase aku tukar jantina laki ni weh? awww ape salah nye~~
    hohohoho yelarrr cara camni jelarr aku nk puji diri aku sendri ....karang aku puji diri aku cantik and cute korang kate aku perasan T.T so what??? aku hensem taww~~  ceh
    eh perasan tak? aku dah lari topik...? hohoho memang pun....eh korang xprasan? hebatt...hohoho

    ©