C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Fight lagi?
    Tuesday, 17 December 2013 | 0 comment[s]

    Assalamualaikum semua...sihat? bagus alhamdulilah....kay hari ni aku nk cerciter sket psl malam semlm...perghhh hahaha mcm sakai -.-* aku gaduh ngan schoolmate aku due org bdak laki lah....huh bengang siott aq ngan dieorg tu...=.= duk panggil2 aku kampung
    and bangla...akusedar diri aq gelap tp dieorg tu bodoh gakk mcm ..
    'Paku dulang ,
    Paku serpih,
    Kata orang,
    Die yang lebih'
    bkn nk mengutuk tp mmg kebenaran die tu dh lah gelap -.- mamak (syed) almaklumlah...yg lg sorang tu Azri pun same lg gelap...sakai...nk cri gduh ngan pompuan nmpk sngt 'pengecut' sedihhhh.....so skrang aku rase aku dh tau sape yg cari gduh ngan aku...aku rase si mamak tu la....tau plak....aku ingt lg ayt aku yg aq ckp

    me:orang kate anjing...klu nyalak akan berhenti bile die  pnat....so,bile ko nk penat eh? im waiting
    syed:babi ko ingt ko aje bleh ckp anjing...kampong girl!!

    pfft...!! mcm vangang aje?asl dh terase lah tu -.- ade hati nk panggil geng sbb aku kate si Azri tu kmpung wehhh mmg ternyata yg die tu kmpung!! /sorry ayt cam keling
    hohoho tau lak die marah...nmpk tk kesakaian dn kebodohan nye disitu? ughh...kesian aku tngk die xde life agknye si azri tu dh mkn dlm...die pun snyap...pengecut!!
    so the end nye aku menang!! wahhhh!
    apalagi narilahh

    yg memalukan nye...ade ke die pnggil geng die? pfftt... pengecutnya terselah pdahal aku gduh ngan die 1 vs. 2 so hebat gakk aku...ape ko ingt aku ni lemah? no no no!!~ im not that type person kay? skali aku mengaum....mati kau....walaupun aku ni emo sket kengkadang....tp aku tk cepat nangis psl bende remeh- temeh...example:bergaduh dengan kawan
    ha...yg ni bkn aku BD so u understand jelar....
     so ni lah conversation die and my bf...

    lol liar!
     lai lai lai come to me...ko ingt aq kecut? no wayy....siapa kata perempuan penakut ._. aku takut ngan Allah je faham!! and u r nobody to me,...ko manusia seperti aku...tiada yg lebih dn tiada yg kurang...same...and maybe the way of life might be different ._. but kubur masing...so jge tepi seluar jeans msing2 kay? /ayt melalut
    lols. -,-dasar JANTAN DAYUS! booo! blik ah wehhh mntk mak kau susu blik =.= so sad ...

    well... bertambah haters aku...and yeah i felt damn yeah! best doh....sape kate ade haters tk best...best pe? haters membuatkan kt mantang u know....dieorg tu still tk matang and still blajar nk bash org...nmpk sngt kampung =.= hanya org kampung sje buat keje2 gitu /amboi ayt kau
    tk semua lah.... :3 just base on the drama only.... :3

    tpi xpe kt still leh berjoget... .

    oppss~ sorry ter-over lak




    ©