C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    Drama oh Drama!
    Wednesday, 11 December 2013 | 0 comment[s]

    So hye assalamualaikum...hehehehe ok hari ni aku nak cite sket psl drama2 di TV3 lah
    okay as u know sekarang ni dkat slot Akasia tu kan...kebanyakkan cite die mesti di adaptasikan dari Novel....huk aloh....sebelum ni lah yg aku layan cite kat situ....Love You Mr.Arrogant...aku tk suke sngt cter ni....sbb hero die x sehensem aku..? /muke poyo
    hohoho perasan je aku ni...well skrang ni lak tngah Hot cite PISA....alahh bkn menara PISA tu tpi Playboy Itu Suami Aku....ha...yg ni aku lyan gler2 sbb citer ni ade Fattah Amin...walaupun muke die agk kekampungang tp...aku ske senyuman die...aww menggoda~ hehehe jtuh air muke macho aku ni xD

    see Fattah Amin...awww hohohoho

    lepas ni lak aku dpat tau akan ade cite Ariana Rose....Dri novel The Wedding Breaker...novel ni aku nah bce...pervy siott ish aku tk bace hbis sngt sbb aku tk ske :p tp watk2 dlm tu extreme i mean...yelah heroin cun gler-2 hero lak hensem nk mampos... =.= so conclusion die kat sini org cam tu aku rase tk wujud aje tau tk???!!! err xde lah cun gler-2...tp ...ermm camne aku nak explain eh? hohoho pepandai lah korang pham~~ aku sje tokok tambah :3


    and...im not interested lah...tngklah hero die... ._. tk sehensem dlm novel :3 xD kejam ...hensem lg aku ;)

    tp kan drama-2 kat Malaysia ni dh bnyk yg amik dri novel...agk nye Producer die dh kekeringan idea maybe? hohoho maen pkai tibai je aku nih...so agk-2 korang kan? Kasut Kelopak Jantung bile akan ditayang kan eh? 
    hohohoho sediyh cter nih ;)



    ©