C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    "Couple"
    Friday, 6 December 2013 | 0 comment[s]

    Okay , Assalamualaikum semua? apa khabar? sihat? bagus....aku? alhamdulilah...sihat aje (: so hari ni aku nk cerita sket psl.."couple" okay aku bkn lah nk cite psl aku ngan bf aku ke ape ke *mmg xde bf pung :3 hewhew...okay aku just nk ckp psl sorang mamat ni yg aku kenal kat dlm fb rp die ni nk kate desprate pun ade gak...mane x nye die ngan aq bru je kenal brape minit trus nk mintk couple? e.o agak ahh bro...ko ingt aq baju? ko tngk bape minit...trus nk beli -_-  erghh mamat lgi stu lak ni dh lame sket....die ni okay lah jgak tp die ngan aq bru je berkawan bape minggu -.- tros ko confess asl aq tnye apahal die suke aku jawapan nye "awak cute" erghhh~ tolonglah.....ko pndang rupe je ke? dehell?! fine laen kali aq hantr gmbr aq yg muke huduhx2 gitu....bru ko tk nk aku wahahaha... *ceh ckp macm ko tu cntik sngt aje XP adeshh huhuhuhu.....lantaklah :p *perasan jap dunt care lahh btts...pastu mamat tu suke sngt desak =.= dh tu siap ckp ayt ni lgi "awk...sye nk awk.." ko ingt aq barbie doll ke hah?! nk maen nak-2 lak mcm barang....tawar menawor ke? ....


    *babi doi xD
    hehhh mohon hempap manusia mcm ni........malas aku nk lyan lah.....im priceless kay...and unavailable...no way....lah kono setia tuihh boys are same lah....x hbis2 ngan janji2 busyuk tuh -.-"
    and my react is like this.....

    ©