C O E x I S T


HOME ABOUT STUFF LINKIES FOLLOW



  • Don't let your wounds to turn you into a person
    ..that you are NOT



    RULES

    ✖ Dont be a F*cker!(FAKER)
    ✖ No harsh words here or else WATCH OUT!
    ✖ Blog URL please but if u don't have its okay, u may use your email






  • © Template by AtiqahJaidin
    Image from TUMBLR | WHI
    VACATION
    Tuesday, 26 November 2013 | 0 comment[s]



    Well i just back from Langkawi kelmarin (Isnin) pada pukul 11:45 malam....kami sekeluarga selamat smpai di LCC-T :) /ayt skema
    hehehe okaylahh back to normal....time aq gi langkawi tu boleh tahan best cume rugi ktorg x dpat nk buat island hoping....almaklumlah aku ngan mama aq mmg teringin sngt nk gi kat 'Pulau Dayang Bunting'
    orang kate air kat sane jernih... :3 smpai bleh minum~ /gile ke?
    ehem..hehehe pastu kat pulau tu lak ade tasik di tngh2...perghh mcm best je? mcm seronok je? mcm fun je?
    abaikan tu :p
    pastu ktorg menginap kat 'Resort Wolrd Langkawi'

    awana porto malai langkawi (resort world)
    best jgak tempat die lokasi die kat Pantai Chenang... alahh hotel die pun kat tanjung-2 tuh...dkat lah ngan lapangan terbang...ferry jauh sket...boleh larr aq bg ★★★★ (4 bintang) : ) 


    so....blik tu aku x beli baju pun T^T sebab aku x jumpe bju lawa...so aku just beli cekelat aje...hehehe gemuk lah aq....mmg dh naik pun badan ni :3 oh no!!! -.- tapi makan juga hehehe....
    tp yg sadissnye...bile aq nk blik tu...dh larr malam..taxi lak xde...x hapak je -.- lole-2 alih2 dh kul 12 mlm still x dpat taxi...last time nk dkat pergi call limo tu *Choice akhir tetibe ade sorang pakcik ni tanye nk taxi ke? so abah aku tnyelah klu gi Putrajaya brape? die kate RM90 kire bleh larr almaklumlah ticket flight kul 10:40 mmg x syok lg pun dpat taxi sapu kahkahkahxD...tp ape yg kejam nye time ktorg still x dpt taxi...lah? nak tau ape yg kejamnye??
    kay camni...time aq beratur kat tngah tu unutk dpat taxi...mmg panjang giler org bratur untk nk dpt kn taxi....nk tnak terpaseklah....tu pun taxi x muncul2 org sume mcm dh fedup je...nk bwat camne pakcik2 taxi malas nk ambik T^T...
    okay back to the story..aku pun pdng lah kiri-kanan nk tngk klu-2 ade taxi..pastu aq nmpk satu taxi yg kosong so, aq try-lh tahan...bleh plak pakcik tu senyum pastu angkat tngn (sayonaralah) kwajak tul....aq pun dh mcm org blurr ._. sbb mix emotion sedih+kecewa+marah 

    heshh sedehhh tol...

    END OF THE STORY 

    ©